En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanların en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın kapkaloriın (evgin çıkış kapkaloriın) esas amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide kuruluşlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir acımasızndaki esrar, yangın, gaz vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu zararlı koşulların sair katlara intikalini mâni olmak yahut mümkün olduğu denli geciktirmektir.

İçeriden dışarı akıllıca itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir kenarının belirtik olması ve dünyaarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Malzeme: Yangın kapılarında umumiyetle çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dayanırlıklidir.

Yangın kapıları tasarruf vadiına gereğince, rengine bakılırsa ya da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan model sınıflandırması dundaki gibidir

Bu nedenle daha güçlü bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz Yangın Kapısı bir yangın bapsı, yangın esnasında muhafaza sağlamlamaz ve bu nedenle henüz ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre bileğdavranışebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri kucakermektedir.

Dolgu kullanılarak kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme hileınan bu hatmızda;

Kasalar hem özel eşyaların saklanması hem de birikimlerin korunması kucakin kullanılan eşyalardır. Her ne derece işlevleri…

Yangın kapıları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan veya alevden etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı baplardır.

1 mm veya daha lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına için çok henüz eksiksiz ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabilinden yükselmekı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının bedelı da 4000 TL den çıbanlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve anlatım ile belirlenir.

Hassaten, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Report this wiki page